29. nov. 2010

Adventskos


Her har det vært armer og bein i dagesvis, med besøk fra Danmark, presentasjon, forberedelser av lokaler på fredag kveld til julebord som ble holdt på lørdag, og påfølgende rydding av lokaler på søndag :/ Men etter vi var ferdig rydda i går ble
det rom for litt hjemmekos

Nå må man jo bare begynne å glede seg til jul,
enten man er "klar" eller ei...

Min kjære var så snill å få opp julestjerner og adventsstaker i går kveld, og det ble så koselig :) Ekstra godt å stå opp om morgenen nå fremover, med så mye hygge i rommene!





Videre så kan jeg bare håpe på at jeg får spirit'en til å ta husvask og pynting av juletre etc. litt FØR lille julaften i år...hadde vært kjekt å føle seg uthvilt og i fin form når den store pakkedagen er her ;)

Og en annen ting er julegaver...vi må jo sende ALT av gaver, så og si, til Trøndelag og til Island. Og da må man være ferdig med ting sånn at alt kommer frem i tide. Innrømmer lett at jeg ikke er den som er flinkest på tidlige forberedelser, og at jeg jobber best under stort press (*fordi jeg må*). ;) Men det har gått med et nødskrik hvert år, så jeg håper vi kommer i mål dette året også!

Har dere kommet langt i juleforberedelsene eller?

post signature

23. nov. 2010

Marions D-kull, TOYA, fødsel - 19.11.10


Sorry folkens, dette har tatt alt for lang tid - jeg vet det. Men har skjedd så mye i det siste at jeg rett og slett ikke har fått tid! Nå kommer i hvert fall bildene, som jeg regner med dere har ventet på...

Under her er kl 13:31, torsdag  den 18.11. Var ikke bare vi som var lei
av å vente ser det ut til ;)


Kl 16:45 gikk vannet, og dette bildet viser to staur-dumme damer som ble kjempeglade, og trodde umiddelbart at alt skulle gå SÅ kjapt og greit derfra og ut. Så feil kan man ta!


Vi måtte jaggu smøre oss med tålmodighet, for dette lot vente på seg. Og med 100 ulike dommedagsprofetier og negative antagelser fra mange "forstå-seg-på'ere" rundt omkring, så utartet det seg til å bli en veldig anspent ventetid. Hør på dyrlegene sier jeg bare, det er nok en grunn til at de har papirer på det de kan! ;)

MEN til slutt løsnet det...og kl 09:55,
morgenen etter, kom første valpen til verden.
Rød tispe, 126 gram, og sprell levende!


Fem min. etterpå, kl 10:00, kom nr 2: Rød tispe, 117 gram. 


Nr 3, kl 11:30: Rød tispe, 126 gram.


Og til slutt, nr 4, kl 12:00: Rød tispe, 93 gram.


Denne lille tassen var nok dessverre ganske svak fra starten av, så vi prøvde å få i henne litt vann med druesukker på flaske, og få opp temperaturen ved hjelp av kroppsvarme. Hun ble dessverre mye svakere i løpet av kort tid, og svevde nok mellom liv og død på et tidspunkt. Men takket være flinke, tålmodige mennesker med masse pågangsmot så er hun nå på rett vei. På det verste var hun vel helt nede i 79 gram eller mindre, og det siste jeg hørte (i går kveld) var at hun var oppe i 98 gram Det er bare helt fantastisk :))



Her ser dere en veldig sliten, men stolt og kjempeflink førstegangs mor. Klokken er 14:50, og hun har funnet roen med babyene sine 


Håper dere satte pris på å få se disse bildene og ta del i vår langdryge happening. Jeg er nok en gang takknemlig for at jeg har fått tatt del i en så spesiell og lærerik opplevelse.

Ønsker "Lille My" lykke til videre, kanskje blir hun størst og finest
av dem alle til slutt ;)

post signature

19. nov. 2010

Lite endring så langt


Vi sitter her og venter fremdeles. Jeg kom til Marion i går natt rundt 00:30, og vi sitter her fremdeles og venter i håp om at Toya skal sette i gang og føde snart. Stakkar liten, hun er trøtt og sliten nå, og det er jo fullt forståelig siden hun begynte med kynnere allerede på lørdag! Vannet gikk 15:45 i dag, og da jublet vi stort og var overbevist om at ting kom til å gå radig derfra og ut. Men den gang ei ;) Vi har fått forsikret av både dyrlege og dyrlegevakta at det ikke er noen fare så lenge hun ikke har begynt med veer, og at vi bare må smøre oss med tålmodighet.

SÅ DA PRØVER VI PÅ DET! ;)


I mellomtiden har jeg drevet med litt tidsfordriv. Det er jo greit å ha noe konstruktivt å fordrive tida med når man sitter vakt døgnet rundt ;) Skal vise dere bilde når det er ferdig.


Krysser fingrene for at valpene kommer i natt, og at fødselen går bra, sånn at vi kan ta helg etterpå med god samvittighet!

post signature

17. nov. 2010

Vi venter og venter


Her er et bilde av Toya fra i går...hun ser jo ut som en oppblåst ballong, og det er på høy tid at fødselen starter nå,
men hun har gooood tid :)


Beredskapssekken ligger klar, og telefonen er aldri langt unna. Mon tro hvor lenge vi må vente... Veldig spent på hva som kommer ut av den magen, om det er hanner eller tisper, og om de er
sorte eller brune.

Time will show!

Forøvrig så kan jeg skilte med å ha solgt 2 hundegensere denne uka, *HURRA*, og er for øyeblikket tom for str SMALL. Dvs at det er på tide å begynne å strikke litt igjen...jaja, bare
å hive seg rundt! ;)

Venter også på tilbakemelding fra Ingvill som vant giveawayen...får ikke sendt deg noen lue uten en adresse

post signature

16. nov. 2010

Trekningen er unnagjort!


Det hele gikk høytidelig for seg med håndskrevne, godt sammenbrettede lapper, i går kveld. Og den som fikk styre skjebnen var en stuptrøtt sambo som hadde jobbet overtid og ikke var hjemme før 22:00. Ikke skjønte han hvorfor han skulle trekke en lapp, og hadde vel egentlig bare én tanke i hodet, å finne senga ;)

Men han trakk en vinner av lua,
og den heldige er...


...INGSEN!!!!

Send meg en e-post med adressen din Ingvill, så skal jeg få sendt lua til deg så fort som mulig. Håper den vil varme godt i vinter

Syns det var så kjekt med konkurranse på bloggen jeg, at jeg lurer på om jeg ikke må ha en ny ganske snart. Tenker vi kjører en ny Giveaway ved passerte 4500 besøkende!
Det er jo ikke så lenge til :)

God tirsdag!

post signature

15. nov. 2010

Hihi

Hvem er dette?

Hehe, jada, fullstendig klar over at jeg er useriøs nå! Men så lenge det går på min bekostning så må det være greit...

Jeg fant et bilde som Per Oskar tok med sin iPhone da de var her på besøk sist, og konverterte i et program han hadde på lur - et program som legger til noen kilo i forhold til hvordan du ser ut i utgangspunktet, og fordreier ansiktet ditt en smule. Morsomt! :)


Fant et annet bilde jeg hadde lagret her, av
DOBERMAN, PINSCHER & DVERGPINSCHER
side om side.

Tenkte kanskje det kunne interessere noen av dere å se forskjellen på disse rasene. De er jo tross alt ganske like av utseende, men her vises det ganske tydelig. Og som dere kanskje vet, så har vi en dvergpinscher (Buddy), lik den minste i front her...bare uten
tupert hale da selvfølgelig! 

LITEN, MEN TØFF! :)


Jeg trekker Giveawaywen i kveld, så det er enda ikke for sent å hive seg med i konkurransen for den som ønsker det. Påpeker nok en gang at vinneren trekkes ut i fra de som er følgere  OG har kommentert på innlegget.

Ha ei fin uke folkens!

post signature

14. nov. 2010

Forelsket i pepperkaker


Opplevde umiddelbar tiltrekning til disse skjønne keramikkfigurene og huset deres ♥



Så nå har de stolte og glade fått plass midt på peishylla. Første snev av julestemning på plass i heimen, så nå er det egentlig bare å dure på med resten så man kanskje blir ferdig innen julemorgen!

Da gjenstår det bare en frokost her på Scandic Gardermoen før jeg reiser hjem i morra. Har møtt mange flotte mennesker i løpet av oppholdet, som jeg håper å beholde kontakten og
dialogen med fremtidig.

Ellers så har jeg fått vite at Toya har begynt å få kynnere allerede, så hvis jeg er max uheldig så føder hun i natt, og jeg går glipp av hele fødselen. Pluss at jeg har litt sommerfugler i magen for Buddy min som skal i ringen i morra, stilles av snille og hjelpsomme mennesker, men jeg vet enda ikke riktig hvem det blir pga situasjonen med valper og sånt. Vi får se, kryss fingrene! ;)

post signature

13. nov. 2010

Blomster og valper ♥


Før jeg reiste til Gardermoen i dag fikk jeg blomsterbud på døra, med en nydelig rosebukett fra min kjære. Sånt smelter vi jenter av umiddelbart. Han må da være verdens beste kjæreste? ;)

Tusen takk gullet, jeg elsker deg


For et par dager siden var jeg innom og hilste på hos Marion og Co. Her var det liv i leiren, med to små i hundreogfemti + Buddy min da, som elsker å leke! Men her ser dere bilde av vesle Toya, som har termin i midten av neste uke allerede. Ingen tvil om at det er valper her i hvert fall, og "jordmor Anja" venter i spenning på neste fødsel. Så får vi bare håpe hun og Sunny har produsert en liten valp som passer oss midt i blinken :))


Jeg er som sagt på MS-konferanse i helga, hvor jeg lærer MASSE av herlig positive mennesker, og gleder meg til i morgen når vi skal prøve å peile oss inn på "hvordan å nå frem til unge med MS", blant annet. Jeg mener det er viktig at de yngre også har noen de kan snakke med, og noen i tilsvarende situasjon å dele erfaringer med. Så kan jeg bare krysse fingrene for at jeg når frem.


Vi holder til på Scandic Gardermoen, hvor vi bodde på vei til Ungarn i sommer. Men nå har jeg denne svære, deilige dobbeltsenga helt for meg selv. Gleder meg til en god natts søvn, etter å ha vært stort sett våken non-stop siden kl 05:00 i morges.
SE PÅ DEN SENGA DA! :))


Ønsker mine nye følgere, Ingsen og Margrethe, hjertelig velkommen ombord. Takk for at dere vil følge meg, og jeg håper det
blir vel verdt.

Ønsker dere alle sammen ei fortryllende helg

post signature

8. nov. 2010

Dåpsgaven


Denne gaven ble laget med mye følelser involvert.

Bildet er malt slik at lille Sofie skal føle at hennes mormor alltid er med henne og passer på, selv om hun har reist opp til himmelen


Vi ønsker denne nydelige, vesle jenta alt godt i livet

post signature

7. nov. 2010

Det var den uka...


Går fort det her, tiden raser!

Nå er vi hjemme etter å ha vært i barnedåp til vesle Sofie. Kjempefin dag og feiring av den lille jenta. Jeg er litt brukt opp nå, så dette blir et kort innlegg. Jeg skal nemlig ned på stua og teste ut sofaen for første gang denne helga ;) Men i morgen har jeg tenkt å vise dere hva jeg laget til Sofie i dåpsgave...som er mye av grunnen til at jeg er så trøtt i dag, siden jeg var oppe til seint på natt i går for å bli ferdig. Meg i et nøtteskall, alt skal gjøres i siste liten, får ikke ut finger'n før jeg sitter der med kniven på strupen! ;) Uansett, jeg ble ferdig, og jeg tror de satte stor pris på tanken bak gaven Følg med i morgen, så får du se.

In the meanwhile, kos dere med disse bildene av apekattene våre (to av dem ;), Buddy og Fluffy :))

Han syns det er GANSKE kjedelig å måtte ligge rolig i sofaen!

*PLAGE-PLAGE-PLAGE-PLAGE-LITT-TIL*


Ønsker velkommen til min nye følger, Tone. Så koselig at
du ville henge på :)

Ha ei flott uke alle sammen!

post signature

6. nov. 2010

Adventslys


Snart advent ja, og i den anledning selger jeg flotte pakker med innpakkede lys til inntekt for MS-foreningen. Dette er en tradisjon foreningen har hvert år, så jeg syns det er litt koselig :)


Ut over det kan jeg stolt meddele at jeg skal bli "UNG-KONTAKT" for MS-foreningen i distriktet, og håper mange kan ta god nytte av det. Jeg vet selv hvor godt det er å ha noen å prate med når dommen har falt, og jeg merket fort at det er ekstra godt å kunne snakke med noen som har opplevd det samme, som vet hva jeg snakker om, og som til daglig forholder seg til et liv i den samme bobla som jeg.

Allerede neste helg skal jeg på "Ung-samling" i Oslo, hvor jeg får møtt alle de andre som har samme funksjon. Gleder meg til å skape nye relasjoner, og til å lære masse :)

Ønsker mine nye følgere, Lai-ola og Reidun hjertelig velkommen.
Tusen takk for at dere vil følge meg videre på ferden

I morgen skal vi i dåp til lille Sofie, det skal bli kos, og nå skal jeg klargjøre de siste forberedelsene her. 

Ha ei fortsatt god helg alle søte små

post signature

5. nov. 2010

Visste du at...


Hvis du skrek i 8 år, 7 måneder og 6 dager ville du
produsert nok energi til å varme
en kopp kaffe?
(Er neppe verd innsatsen)
Hvis du fiser uavbrutt i 6 år og 9 måneder vil
...det bli produsert nok gass til
en atombombe?
(Da begynner det å ligne noe!)

Hjertet har så stort trykk når det arbeider
at når det pumper blod ut i kroppen
at det kan sprute 914,40 cm?
(Oh My God!)
En gris' orgasme varer i 30 minutter?
(I mitt neste liv vil jeg være en gris)
En kakerlakk kan leve i 9 dager
uten hode før den dør?
(Uhyggelig!)
(Jeg er stadig ikke kommet over det med grisen)
Hvis du banker hodet ditt i veggen
bruker du 150 kalorier i timen?
(Prøv ikke det hjemme.
Men kanskje på jobb...det kan hjelpe)
Hannen hos pinnedyr kan ikke parre seg
når hodet dens er fast på kroppen.
Hunnen tar initiativet til sex
ved å rive hannens hode av?
("Skatt, jeg er hjemme. Hva f...?!")
En loppe kan hoppe 350 ganger
så langt som dens kroppslengde?
Det tilsvarer at et menneske
hopper lengden på en fotballbane.
(30 minutter... heldige gris. Kan du forestille deg det??)
Havkatten har over 27,000 smaksløker?
(Hva kan være så velsmakende på bunnen av havet?)
Noen løver parrer seg over 50 ganger om dagen?
(Jeg vil stadig være en gris i mit neste liv -
kvalitet frem for kvantitet)
Sommerfugler smaker med føttene sine?
(Noe jeg alltid har ønsket å vite!)
Den stærkeste muskel i kroppen er tungen?
(Hmmmmmm........)
Høyrehendte mennesker lever, i gjennomsnitt,
9 år lengre enn venstrehendte?
(Litt kjipt for meg! Hva med de som bruker begge?)
Elefanter er de eneste dyr som ikke kan hoppe?
(OK, det er jo fornuftig det........)
En katts urin lyser under svart lys?
(Lurer på hvem i all verden som har betalt noen
for å forske på det?)
En struts øye er større end hjernen dens?
(Jeg kjenner mennesker med det samme problemet)
Sjøstjerner har ingen hjerner?
(Noen sånne mennesker kjenner jeg også)
Isbjørner er venstrehendte?
(Hvis de skifter, vil de leve mye lengre)
Mennesker og delfiner er de eneste arter
som har sex for lystens skyld?
(Hva med grisen??)
Nå håper jeg du har ledd godt minst en gang,
og da er det din tur til å spre "nyttig" viten til noen
du tror vil ha glede av den!!

POKKER, - TA DEN GRISEN !!!!!!!!!!


post signature

4. nov. 2010

"The Spoon Theory"


Jeg kom over denne historien, og kan ikke annet enn å dele den med så mange som mulig. Jeg har spurt forfatteren om lov via nettsiden, men ikke fått noen tilbakemelding, så nå tar jeg sjansen likevel. Disse sidene forklarer så utrolig mye til de som må forholde seg til en autoimmun sykdom. Jeg tror det er lang ifra enkelt å stå på sidelinjen og prøve å forstå, men her får dere i alle fall
en kjempefin forklaring.

Håper dere setter pris på disse sidene :)


http://www.butyoudontlooksick.com/

Hjertelig velkommen til min nye følgere,
Swimzy & Anna :))

Ønsker dere alle en bukett full av skjeer

post signature

2. nov. 2010

Nydelig tass


Legger ut et lite vink om at denne skjønnasen,
Charlie , er til salgs:




Han ser veldig lovende ut, og her finner du annonsen.

Vil samtidig ønske mine nye følgere hjertelig velkommen, Hilde M, Tonje, Liv Janne, Beate og odkn2.

Avslutter med å oppfordre alle som er følgere fra før til å hive seg med på konkurranse i giveawayen. Veldig enkelt, bare å skrive en kommentar under innlegget. Og dersom dere vil linke til konkurransen på deres egen blogg, så anser jeg det som en "reinhækla" bonus :))

Med ønsker om en fantastisk onsdag

post signature

1. nov. 2010

Vel hjemme


Jeg har hatt ei kjempehelg i København, helt topp fra A-Å. Masse inntrykk, opplevelser, lærdom, inspirasjon og herlig positive mennesker. Så nå er det bare å stå på og jobbe videre! Og akkurat det har jeg tenkt å gjøre :) Kjekt å ha noen mål... Skal komme tilbake til hva jeg gjorde der på et senere tidspunkt. Spennende!

I dag kom endelig kjolen jeg bestilte til snuppa. Husker du den, fra dette innlegget? Jeg syns så absolutt den sto til forventningene, og jeg tror hun likte den også. Skal se om vi kan få tatt et bedre bilde i morra når hun prøver den på. Kjekt :)


Og så har jeg vært på koselig kaffebesøk i dag, og der ble det litt babykos. Se på de to nydelige jentene her da! Blir ikke mindre babysjuk jeg nå ;)


Har dere gjort noe kjekt i helga?

Minner igjen om min Giveaway Alle må hive seg på i konkurransen, mer spennende desto flere som deltar :)

Det er gøy å være på reisefot, og ekstra godt å komme hjem etterpå ♥

post signature
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...