10. juli 2011

Stolt jente reiser seg opp for første gang


Dette bildet sier mer enn tusen ord...jeg hadde besøk av dette lille sjarmtrollet, og hun greide å reise seg selv for første gang...det gikk så fort! Se på den superstolte, nydelige jenta da Hun syntes også at Diva var temmelig fascinerende, og Diva var like nysjerrig på dette lille mennesket - og ikke minst på lekene hun hadde! ;)


Jeg viser stolt frem den nye, fiiiine veggklokka vår :) Kjøpt på Kremmerhuset, tror jeg laga bremsespor i gulvflisene da jeg gikk forbi butikken og så denne.

I love it!


Vi har fått melkesteamer og kaffe tilsendt fra Nespresso nå, og det er ganske nice å kunne lage seg et skikkelig glass med kosekaffe på eget kjøkken når behovet melder seg. Var også en tur innom Amundsen og fant meg en flaske med kaffesirup, med hasselnøttsmak. Se forresten den herlige kaffeboksen som kjæresten min kjøpte helt på egen hånd...jeg er litt stolt av han når han treffer min smak sånn midt i blinken ;)


Nå har jeg meg en liten pause i babyforberedelsene. Det er faktisk ganske koselig å putle på med sånne bittesmå klær. På bildet ser dere en hel haug med klær som vi har vært så heldige å få av et vennepar...så utrolig snilt, og så masse fint!


Tenker jeg skal putle videre med små klær og forberedelser jeg...når jeg tenker meg om så har jeg et vognteppe som er ferdig strikket også, som jeg må feste trådene på...ingenting som springer av gårde, men godt med alt som er gjort.

post signature

6. juli 2011

Stæsj!


Når oppgjøret med staten går riktig vei, så bør man unne seg litt ekstra for pengene man får igjen på skatten syns vi...og det har vi gjort :)

En sånn fiffig sak står på kjøkkenbenken nå, en
NESPRESSO ESSENZA C91


Jeg måtte selvfølgelig etterbestille en melkesteamer til
kosekaffen min,
NESPRESSO AEROCCINO +

Håper den kommer kjapt, gleder meg! :)


Så er det veldig greit at Nespresso har 16 ulike kaffekapsler/-blandinger å velge mellom, altså noe for enhver smak skulle en tro. Vi har bestilt Rosabaya, Vivalto Lungo, Finezzo Lungo og Decaffeinato Lungo; så får jeg bare håpe det er gode valg. Dette blir kos for oss ja! :)


Ellers så er jeg så heldig å ha en mann som svinger seg med støvsugeren til daglig uten å mukke, mens selv er jeg ikke spesielt begeistret for støvsuging, så det er jo midt i blinken! ;) Derfor investerte vi nå i en sånn hendig, ergonomisk, superstøvsuger, med en tilhørende ministøvsuger hengende på skaftet:
ELECTROLUX ERGORAPIDO



H fikk ønske seg type støvsuger, og dermed bestemte selvfølgelig jeg at da ble fargevalget mitt ansvar, så den ble lilla ;) Dere kan tro han svinger seg lett rundt med denne innen umiddelbar rekkevidde!


I dag har jeg vært på ukentlig kontroll av lilletroll i magen, hos en turnuslege som tok seg veeeeldig god tid vel og merke! Jeg var visst et interessant tilfelle, både høygravid & med MS liksom ;) Men ganske greit at noen leger faktisk tar seg tid til pasientene også da, ikke dagligdags det akkurat. Og syns det er helt topp at turnuslegene tar oppgaven på alvor, det var jo tross alt en turnuslege som førte til at jeg ble diagnostisert for et par år siden. Hun følte seg usikker på hva som kunne være galt, og tok derfor kontakt med sykehuset for rådføring. SUPERT! Kan forøvrig melde at alt ser ut til å være fint med hun i magen

Etterpå bars det til fysioterapi...gjorde godt for en sliten og smertefull kropp det! :))

Jeg er så forferdelig i rastløs, utålmodig som få, og føler jeg bare går og suller rundt og venter på at noe skal skje snart!

post signature

5. juli 2011

Bright Stars lekematte

Denne skal vi hente i kveld, så lilletroll har noe å leke med oppi grinda si når vi kommer så langt :)
Fant den på Finn.no, og selgeren bor rett i nærheten. I tillegg er den helt ny og ubrukt, så dette må da bli bra!

Været har vært helt fortreffelig i Haugesund i dag. Det har skyet lett over nå, men er fremdeles veldig varmt ute, og her skal det fyres i grillen. Bare kos

post signature



4. juli 2011

Magebilde 6 og 7 - uke 37/38


Tok et magebilde forrige uke, men fikk aldri lagt det ut, så da slenger jeg med to bilder i dag. Kanskje ser vi litt forskjell på de? ;)

Her er jeg 37 uker på vei:


Og dette er fra i dag, 38 uker:


Det er ikke bare enkelt å ta bilde kun av magen lenger, så det blir med litt av resten også ;)
Begynner å bli temmelig svai i ryggen ser jeg!

I går tok vi oss et skippertak og gjorde klart masse til lilletroll kommer. H monterte stellebord, jeg vasket barnesenga og vi regulerte den så kan stå helt inntil senga vår og i samme høyde. Jeg redde opp senga, noe som var temmelig spesielt! Og jeg pakket ut alle babyboksene vi har fått rundt om kring, mens H tok barnevogna ned i gangen og gjorde den klar.


Lekegrinda står nå i spisestuen, og vuggen er klar til bruk på stua. Og jeg kan love dere at jeg syns det er veldig merkelig å gå gjennom huset, med alle disse babytingene som står rundt om kring, og tenke på at snart ligger det et bitte lite menneske oppi der!


Jeg har enda ikke skjønt helt at jeg har en fiks ferdig baby i magen...men det blir snart veldig virkelig. Kjenner tårene presse på bare ved tanken, og håper bare jeg blir en god mor 

post signature

Divaen vår

Vi er så heldig å ha en oppdretter som er veeeeldig snill, og har tatt inn Diva mens hun har løpetid. Det er nemlig IKKE spesielt kjekt å ha tispe under samme tak som en hannhund - han blir rett og slett gal, for å si det mildt!


Og mens Marion har den lille primadonnaen vår har hun også greid å ta et bilde av henne, som viser hvordan hun har utviklet seg til å bli en flott, ung tispe :) Ganske fin?

Ellers er det full rulle i heimen med babyforberedelser her.
Ganske merkelig følelse! ;)

post signature


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...