14. nov. 2010

Forelsket i pepperkaker


Opplevde umiddelbar tiltrekning til disse skjønne keramikkfigurene og huset deres ♥Så nå har de stolte og glade fått plass midt på peishylla. Første snev av julestemning på plass i heimen, så nå er det egentlig bare å dure på med resten så man kanskje blir ferdig innen julemorgen!

Da gjenstår det bare en frokost her på Scandic Gardermoen før jeg reiser hjem i morra. Har møtt mange flotte mennesker i løpet av oppholdet, som jeg håper å beholde kontakten og
dialogen med fremtidig.

Ellers så har jeg fått vite at Toya har begynt å få kynnere allerede, så hvis jeg er max uheldig så føder hun i natt, og jeg går glipp av hele fødselen. Pluss at jeg har litt sommerfugler i magen for Buddy min som skal i ringen i morra, stilles av snille og hjelpsomme mennesker, men jeg vet enda ikke riktig hvem det blir pga situasjonen med valper og sånt. Vi får se, kryss fingrene! ;)

post signature

3 kommentarer:

Hilde sa...

Hva med pepperkakebaking? Jeg fikk beskjed fra søte små jenter om at de ville ha slott i fjor... lurer på om jeg makter det samme i år... men hvis vi utfordrer hverandre kanskje? :D

♥ Anja-Karin ♥ CleanCanvasStudio sa...

Pepperkakebaking har jeg allerede anonsert at jeg gleder meg til i et tidligere innlegg, men jeg kommer nok ikke til å være så avansert som du. Her blir det kun baking, ingen hjemmelaget deig, og det slottet du laget i fjor kan få overgå :) Men tja....liker utfordringer! ;)

Hilde sa...

Hahahaha, tror du JEG lager hjemmelaget deig? Her kjøpes det kun ferdig ;) Ble ikke slott i år, men vi er i god gang med en BY denne gangen! Jentene er blitt et år større og er mer deltakende enn i fjor. Alle delene er bakt, ikveld blir det montering og forhåpentligvis pynting, og imorgen skal det bli fotoshoot i Pepperby :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...