19. mar. 2010

Kjøkkenet - fra gammelt til nytt

Vi kjøpte oss i august 2007 et gammelt, stort og flott hus fra 1920. Men som alle vet følger det alltids litt jobb med sånne gamle hus. Nå har vi kommet til 2010, og vi holder fremdeles på!! Men vi har fått mye gjort....malt veldig mye selvfølgelig, pusset opp badet i 2. etg., bygget om gangen nede i 1., lagt nye gulv i hele 1. etg., og fått oss nytt kjøkken som jeg skal vise dere nå.
Her ser du bilde av det gamle kjøkkenet som var i huset da vi kjøpte det. Veldig fint og flott, men det ble for tungt og svært for vår smak på et såpass lite areal. PS: dette er vid-vinkel-foto tatt fra salgsoppgaven ;)

Det er ei god stund siden vi ble "nesten ferdig med kjøkkenet". Nå skal det sies at dette har vært en langsom prosess, og det mangler fremdeles noen taklister m.m. før vi er helt ferdig. Men nå kan jeg i hvertfall legge ut noen bilder og prøve å illustrere den store forvandlingen. Jeg syns det ble mye lettere og lysere, og mye mere vår stil... Skulle virkelig hatt et vid-vinkel-kamera her, men...
...work with me on this one!Den obligatoriske Nemi-kalenderen jeg fikk av Anna til jul har selvsagt fått sin plass på veggen. Vi valgte å snu sitteplassene på den andre veggen for å gi litt større gulvplass rundt benkene. Skrivetavlen i hjørnet blir flittig brukt til daglig for beskjeder og huskelapper, osv.
Trengte en kontrastvegg i fohold til alt det hvite, og valgte å gå for kakaobrun vegg i dette tilfellet. Syns ikke det ble så aller verst jeg!

Her har vi da en annen hjertekjær ting som Anna ga meg i gave for noen år siden. Skiltet som henger over kjøkkendøra, som jeg har ventet med å henge opp til jeg fant den perfekte plassen. Det sier en del om meg som person. Jeg tror hun kjenner meg litt for godt, men vet hun setter pris på meg for den jeg er ;)
Så langt så godt :) Ellers så holder vi på og pusser opp kjelleren for fullt firsprang så vi kan leie den ut snarest mulig. Jeg gleder meg sånn til vi kan begynne å male og få på plass innredning!! Skal se om jeg ikke får lagt ut noen bilder av det prosjektet også snart.
- Anja -

4 kommentarer:

Henriette sa...

Ja nå husker jeg hvordan kjøkkenet så ut før! Er i allefall blitt kjempefint, må oppleves for korrekt inntrykk ;)

CLEAN CANVAS sa...

Takk Henriette! Hadde jeg bare hatt et sånt fancy kamera ;)

Anna sa...

Hahaha... Har du äntligen fått upp skylten? Passar dig utmärkt! Gid gumman. Puss Anna

CLEAN CANVAS sa...

Jeg har endelig fått det på plass...måtte jo som sagt finne den perfekte plassen å henge det opp på først ;) GID oxo. Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...