6. okt. 2011

Ny bil

Første dagen av bilferien vår i sommer endte med at en Falken bil (av alle ting) kjørte inn i sida på oss. I ettertid har vi hatt en langdryg "dialog" med forsikringsselskapet, imens vi kjørte rundt i 2 mnd på en bil som i grunnen var livsfarlig (viser det seg i ettertid - når de ENDELIG får ut fingeren!).  Men ting tar som regel tid når det gjelder forsikringsselskap og erstatninger, det må man bare ta høyde for. Vi er glade for at saken er ute av verden, og at vi kan komme oss videre. Så nå har jeg sendt min bedre halvdel med buss til Stavanger for å hente ny bil :))


Vi har jo ikke mindre enn 4 barn når alle er samlet her, pluss 2 hunder som også gjerne er med på tur ofte, så vi hadde behov for en 7-seter. Min kjære hadde veeeeldig lyst på Mercedes igjen, men måtte til slutt innse at det hadde vært et veldig dårlig valg per i dag. Så nå har vi bestemt oss for denne, en Opel Zafira 2,0 DTI, automat, 2004 mod., kun gått 95000, og ellers strøken. Det blir nok ikke så mye fart og fres som enkelte hadde drømt om, men vi får en veldig romslig og fleksibel bil :)

Fin ja??


Se så stor lilletroll har blitt :) Hun er straks 3 mnd nå, dette går for fort for meg! Så utrolig morsomt å se hvordan hun utvikler seg, lærer, suger til seg inntrykk, og bare er super glad for å være til. Hun er verdens snilleste unge! Herlig 


Vi har vært mye på farten siden hun kom til. Reiste på bilferie til Ålesund og Trøndelag da hun var bare 11 dager gammel. Da hun var 2 mnd tok vi ei uke i varmen, noe mora hadde sterkt behov for - og lilletroll takla det utrolig fint. Mens nå gleder vi oss til å reise til Trøndelag med fly på lørdag, vi skal i dåp til mitt første tantebarn, lille Marcus Elias Gleder oss til å se alle der hjemme igjen :)

post signature


Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...