31. mar. 2012

9 måneders kontroll

Lilletroll var på kontroll på torsdag, ikke fullt ni måneder enda, men blir det om et par uker.


Tradisjonen tro måtte vi prøve å ta et bilde av henne med post-it lapp i panna, det ble en tålmodighetsprøve kan du si...første bilde ble ganske uklart, men jeg måtte fint nøye meg med det!


Det var mye mer interessant å rulle rundt og prøve å få fatt i alt rundt seg ;)
Men hun har i alle fall blitt 10,38 kg og 72,5 cm.

***

Med andre ord, jenta vår begynner å bli ganske stor, og hun fyller ut den gamle bilstolen ganske godt etterhvert. Vi fant tilfeldigvis ut at BilXtra hadde BeSafe izi Combi X3 på tilbud til 2.999,- og benyttet anledningen til å stikke innom. De hadde ett sete igjen, så det var egentlig ikke noe å tenke på. Det ble brunt sete på Lilletroll, det er jo en ganske nøytral farge - og mora liker brunt godt. Det viktigste er uansett at ungen sitter trygt i bilen...


Dersom noen skulle være på utkikk etter ny bilstol av denne typen, men med isofix, så har de flere igjen av dem. Faktisk var de enda billigere, helt ned i 2.899,- såvidt jeg kunne se. Vi har en 2004 modedll Opel Zafira, som ikke har isofix pga bevegelige seter, så feste med trepunktsele ble det eneste alternativet for oss.


Vi har alle ungene hjemme nå, og med halvferdig hus blir det litt trangt om sengeplassen. Dermed sover jeg og mannen på sovesofa i stuen. Slike ordninger går helt fint for en periode, men begynner å bli litt lei av det nå, mildt sagt. Heldigvis nærmer det seg mer og mer ferdig i kjelleren for hver dag som går. Det skal bli så godt å få flyttet ting ned, tenk så god plass vi får!! :)

Men som dere ser, Lilletroll synes det er helt topp å våkne på morgenen og få komme opp i armene til pappa for å se barne-TV mens han sover ♥

post signature

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...