16. mar. 2012

En liten oppdatering er på sin plass

Det har nok vært litt i det meste laget for oss det her, og er det fremdeles, i aller høyeste grad! Men vi har ikke annet valg enn å kjøre på, i håp om at huset skal bli ferdig en dag ;)


Litt "gamle" bilder fra kjelleren, tatt 05.03.
Over her ser dere litt av det som skal bli kjellerstuen etterhvert.


Dette er rommene til ungene, og ebvis på at deleveggen er på plass ;)
Disse to bildene viser i hvert fall at ting skjer, og de har kommet mye lenger i arbeidet i dag. Jeg tror det er hovedsakling plasten som gjenstår før en kan starte med plating. Heldigvis har vi skaffet ekstra hjelp til kjelleren her i fra og ut. Økonomien skriker nei, men fornuften sier at det er eneste utvei hvis vi skal bli ferdig noen gang. Kan være greit å få inn litt inntekt på leiligheten snart også, det vil hjelpe godt på.

Når vi snakker om leiligheten...bare for å illustrere kaoset som rår i denne boligen per i dag, bildet under her viser arealet som med tiden skal bli til en leilighet. Jaja... ;)


Og her, mine damer og herrer, ser dere viktig arbeid in progress:

TRIMROMMET!

Ja, jeg vet det setter store krav til oss å bygge et slikt rom, men vi ønsker å utnytte arealet i huset maks, og siden det allerede var bygget delvise vegger under terrassen til et rom så tenkte vi "hvorfor ikke". Vi har jo ambisjoner om å bli litt sunnere og sprekere vi som alle andre, og H grein jo til seg en sauna tidligere her ;) Da kan vi like godt putte alt sånt fiksfakseri inn på ett rom. Gjett om vi skal bli spreke da!!! (Jeg heller litt mot at noen kommer til å benytte det rommet mer enn andre, men vi har det i det minste tilgjengelig da. Litt er bedre enn ingenting!)


Da er dere  litt oppdatert på prosjekt kaos.
Et siste bilde for å informere om at jeg har senket bunnen i lekegrinda for halvannen uke siden. Dette ble litt for skummelt for mammahjertet mitt! ;)


ØNSKER DERE ALLE EI RIKTIG GOD HELG :))


post signature

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...