28. jan. 2012

Vi jobber i samme retning

Det føles ikke alltid slik, men vi gjør faktisk det ;)

Pipen er ferdig "steinlagt", gulvene er ferdig på hele øveretasjen, listingen blir forhåpentligvis ferdig i løpet av dagen, og kjøkkenet er under montering. planen er at overskapene skal være på plass før de tar kvelden...jeg krysser fingrene for at det er godt nok feste i veggen til at de kan henges i samme høyde som høyskapet.


Men alt er fremdeles fullt kaos! Vi mangler en hel etasje til å lagre møblene på, så det spørs om vi må stable i høyden! Men uansett, alt må flyttes, de store tingene tar vi i morgen - bilen kommer halv ett, så får vi bare gjøre det beste ut av situasjonen. Ikke optimalt, men det bør gå bra. Vi har vann på badet, vi har dusj - mangler bare å montere dusjvegger ;), vi kan hente kjøleskapet når det passer - men vi må vente på benkeplaten for vi kan koble til alt på kjøkkenet, den kommer forhåpentligvis innen den første...hehe.

Vi er så heldige å få god hjelp av flotte folk til nedvask av nye huset i morgen tidlig, før mannfolka kommer med møbler utpå formiddagen. Mye støv etter byggeprosessen på bort før vi kan begynne å bo der. Jeg har vært ute og kjøpt dører i dag, så vi slipper at det blir like støvete på rommene i løpet av no time.

Og så er det bare å krysse fingrene for at Ølen Trevare greier å utføre et mirakel, og lage trappen vår klar innen neste helg. Den har jeg bestilt ubehandlet, skal prøve å ta meg av den jobben selv, og håper inderlig at det går bra :/

Dette må da være den verste galskapen vi noen gang har hevet oss på!

Alt ordner seg til slutt!...? ;)

post signature

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...