23. juli 2012

Oppdatering

Det går veldig sakte i kjelleren, spesielt når man skal ha ferie oppi det hele også. Men det skjer litt fremgang tross alt.


Jeg er ferdig med panellakken på trappetrinnene, og har i kveld pusset dem alle møysommelig, slik at de kan få et strøk klarlakk når tiden tillater det.


Og flinke kjæresten min har slitt med et eldre dusjhjørne fra Porsgrunn, som vi bestemte oss for å bruke siden det serr så bra ut, og det fulgte huset. Men som det viste seg å være litt mangler på det, noe vi kanskje burde vært forberedt på, og det var ikke bare-bare å få tak i deler til dette opplegget uten at det kostet en formue heller. Så han har måttet trylle, rett og slett, og det har han gjort! Utrolig godt å ha det i boks. Nå er det montering av servantskap, vask og speil som står på programmet i morgen.

Gøy å se resultater :) Men vi skal jo ut og reise igjen på onsdag, så det drøyer nok enda litt før alt er klart der nede. Uansett, jeg er fornøyd med smuler. Så lenge som vi har holdt på til nå så er det kjekt bare NOE blir ferdig.

- Anja -

Location:Hjemme <3

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...