6. aug. 2012

Fristelser

Det er ikke enkelt å ha ei lita jente og gå forbi butikkene uten å handlemerker jeg! Det gir faktisk en enda bedre følelse enn å handle til en selv; du shopper på en måte "for en god sak" ;)

Da vi var på Island var det MANGE fristelser å finne på Kringlan kjøpesenter. Jeg vet det er risikosport å kjøpe sko før foten hennes passer, men det var så bra tilbud på god kvalitet at vi tok sjansen...
Vil samtidig STOLT vise frem dette nydelige strikken-settet som Lilletroll fikk av Oldemor på Midfell i 1 års gave <3
Gleder meg til vi får en anledning til å bruke det! :))
Her i Haugesund har vi fått gjort maaange små, nødvendige ærend i dag. Og det viste seg at mange små ærend tar en del tid å gjennomføre ;)

Prinsesse tryll-tryll har vært på runde med jobbsøknader, så da krysser vi fingrene for at hun får et ja, i alle fall ett av stedene :)

Ellers har vi vært innom sykehus for blodprøver, Elkjøp og byttet skriver som ikke fungerte (...igjen! Anbefaler ikke Epson!), vært innom NAV (alltid like kjekt), sendt babygave til søte Milla i Ålesund <3, tatt en prat med Living om når vi kan hente den nye sofaen vår (på onsdag :), vært innom Jysk og etterlyst hyllen jeg bestilte til badet (som viste seg å være bestilt feil!), og ringt IKEA for å finne ut hva som skjer i forbindelse med reklamasjon på espressomaskinen vår - som vi meldte inn for ikke mindre enn 2 mnd siden !!!

Det var min dag så langt, detaljert og fin ;)

Vi må forøvrig ta Divaen vår til veterinær denne uken. Hun kan ha blitt paret mens vi var på ferie ;) Skrekk og gru...hva gjør vi da?

- Anja -

Location:Hjemme

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...