24. aug. 2010

Skatter fra Ungarn


Vi jenter liker godt å shoppe litt...og enda bedre er det om d ikke gjør deg til gjeldsslave underveis...så jeg må ærlig innrømme at jeg handlet klær med glede og god samvittighet da vi var i Ungarn. Fant masse fint, ser nå av bildet at lilla var visst i skuddet ;), men her er blant annet jakker, fire (!) kjoler med totalt forskjellig stil og uttrykk (jeg må velge én av dem til bryllup i neste mnd), topper og sko.
Meget fornøyd Anja :))


Jeg tjuvstarta litt da vi var i Oslo må jeg innrømme, var en tur innom Panduro-butikken. Den er stor! Kan ikke gå inn der uten å kjøpe med deg noe, sånn er det bare. Skulle ønske vi hadde en sånn hobbybutikk her i Haugesund,
da hadde jeg flyttet inn! :))


Én annen ting som var billig i Ungarn var hårfarge. 30 kroner pakken...da måtte jeg hvertfall bruke litt av den dyrebare plassen i kofferten til 3 stk, selv om jeg gjerne skulle hatt mange fler. Har ikke peiling på om disse fargene blir bra, det vil tiden vise ;)
Merket kjenner vi i hvert fall til fra før...


Vi var på marked i Ungarn. Her følte jeg enkelte folk kunne solgt bestemora si om de fikk sjansen! Og jeg regner med mye av det som lå i bodene var tjuv-gods, noen hadde gigantiske bruktmarked - med alt fra brukte sko, til sykler, til leker, til brødristere. Spesielt. må innrømme jeg fant ikke all verden på dette markedet, men fikk med meg et par skatter.

Skatt nr. 1: Retro Marilyn Monroe askebeger :)
Ikke gammelt eller noe sånt, men jeg syns bare det var råstilig.

Skatt nr 2: Vakkert tre-speil som jeg falt pladask for.
Pruta det ned fra 50.000 forent (ca 1.500 kr) til 15.000 forent (450 kr), men tviler ikke et sekund på at jeg har blitt rundlurt åkke som! Samma det, angrer ikke...Nå...har jeg ikke vært flink??

5 kommentarer:

Karoline sa...

Så utrolig mye fint du har shoppet:-) heldiggris.
Er panduro butikk her i byn, men er nok ikke så stor som den i Oslo. Gleder meg til å se deg snart:-)

Karoline sa...

ojsan, her har det vist skjedd noe rart

♥ Anja-Karin ♥ CleanCanvasStudio sa...

Hihi, veldig kjekk kommentar vennen...men jeg tok meg friheten til å fjerne de 6 andre ;) Ja, jeg vet det er pandurobutikk her, men den i Oslo kunne jeg surra rundt på i timesvis :)) Klem

Torunn sa...

Det speilet er helt magisk!

Fru Mæla - Mer enn bare ord - sa...

Heisann :) Så mange fine skatter!

Ville også bare takke for at du er så flink til å legge igjen spor i bloggen min, det setter jeg pris på :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...