29. apr. 2012

Deilig med sløvesøndag

I dag har vi jammen ikke gjort mye fornuftig, og det er utrolig godt å gjøre ingenting fra tid til annen, spesielt etter en kjekk kveld på byen kvelden før!

Nå var vi nettopp vitne til slutten av det som må ha vært et fantastisk syn her oppe på Varden. Vi ser for øyeblikket filmen 2012, som handler om verdens undergang, så da gjør det ekstra godt å se at verden er fullstendig intakt utenfor husets fire vegger enda i hvert fall ;)Gleder meg til mange kommende solnedganger fra stuevinduet og terrassen oppå toppen her. I dag hadde vi 14 gode varmegrader, blå himmel og herlig sol, så nå må da våren være her for godt i år. Ser frem til grilling og soling etter hvert som været og huset tillater det! Hehe...

Men før den tid så blir det nok en del mere husprat ja. I morgen tidlig kommer fliseleggeren for å begynne på badet vårt i kjelleren. Det skal bli godt, og jeg vet om ei på snart 16 som virkelig gleder seg til å få "eget bad". Nå skal det også fungere som vaskerom, noe jeg gleder meg veldig til, å få skittentøy og klesstativ ut av veien. Herlig!

Ha ei fortryllende uke folkens!

- Anja -

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...