26. apr. 2012

Lilletroll vokser og trives!


Superstolt jente fikk sitte i handlevogna for første gang for et par dager siden. Det var stor stas å sitte oppreist, høyt oppe, og vifte med beina :)


Her sitter hun med fine hettekjolen sin, som hun fikk av Karoline og fam. i fødselsgave. Kjempefin!


Jenta vår har nå fått to tenner nede, det går fort nå. Og hun har begynt å spise brødbitene sine på egen hånd, noe som oftest resulterer i et ansikt full av alskens pålegg (gjerne prim - ikke klissete!) og en smekk full i vann ;) Men ungen kan vaskes, hun er kjempeflink, og vi er kjempestolte som alltid.


Da vi var på vei ut dørene tidligere i dag så hadde mammaen glemt noe i stuen, derfor ble Lilletroll lagret i vaskebaljen på badet i mens - til hennes store glede! Hehe, utrolig hvor lite som skal til for å glede den lille solstrålen vår. Men jeg gjør det ikke flere ganger, for jeg var ikke borte i mange sekunder, men da jeg kom tilbake prøvde hun å hive seg over kanten for å komme seg på gulvet, rampen.


I dag har vi kjøpt garderobeskap og kommode til prinsesse tryll-tryll, så i morgen regner jeg med at de blir montert. Håper hun blir fornøyd :) Ellers så har vi fått en god deal av en Fliselegger, som skal få begynne på badet nede ASAP, herlig! Neste steg på programmet nå blir å finne snekkere til å bygge opp leiligheten, og det kan jo bli en spennende prosess å lete etter de riktige folka ;) Gubben holder stadig på med trimrommet, er nå ferdig med asfalt- og sponplater, men dette er en langdryg sak...spesielt når så mye annet må gjør innimellom. Gangen i kjelleren er nå ferdig sparklet, pusset og malt, så nå kan vi sette i gang med å behandle trappen så fort som mulig, og klargjøre den til montering. Veldig spent på hvordan det skal gå, har aldri gjort noe sånt før, men er evig optimist! :))

- Anja -

1 kommentar:

Anonym sa...

Hvernig væri nú að senda afa nokkrar myndir
kv
afi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...