24. jun. 2012

Helg og St.Hans

Det er helg, og det er godt å ha pappaen i huset hjemme hele dagene :) Men vi kunne godt tenkt oss litt bedre vær i går. Det ble ingen spesiell feiring av dagen for vår del, annet enn god mat og et glass vin + en film. Men det er kos det og!


På fredag var vi ute på sofaleit igjen. Denne gangen fant vi en løsning vi likte, og gikk for den som vises på bildet. Modulsofa, Modern Living, hjørneløsning med åpen ende + puff (ikke avbildet). Vi valgte en helt annen farge enn dette, en mellomgrå tone, som fargemessig passer til det meste, og forhåpentligvis tåler litt medfart ;) Ellers så valgte vi løse puter i stedet for faste, noe som gir oss mulighet til å variere sittestilling og komfort litt mer individuelt.

Vi gleder oss voldsomt til den kommer, og vi kan få sovesofaen ned i kjellerstuen ;) Men her gjelder det å smøre seg med tålmodighet, for hele verden skal jo ha ferie, så det kan ta opp til 12 uker å få den faktisk!

Jaja, den som venter på noe godt...jeg ser noen solgløtt ute nå, inn i mellom skylagene...men hvor blir det av sommeren??

Får vel bare ta med meg penselen ned i kjelleren og hilse på trappa igjen ;)

- Anja -

Location:Hjemme <3

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...