20. mai 2010

SHIRA


Her skal dere få vite hva jeg og bror var på biltur for å se på. For han har nemlig kjøpt seg hund. Ei tispe på 2 år, renraset Alaskan-Malamute. Dessverre har hun allerede vært i to eierskap i løpet av sine 2 års levetid, hvorpå det første var altfor useriøst, så hun er ikke mye sosialisert med andre hunder og trenger litt opplæring. Men dette kan jobbes med, og hun er veldig smart og kjapp i hodet. Så er hun veldig glad i mennesker & i barn, og svært kjærlig - hun elsker oppmerksomhet og kos! Hun blir jo rene maskinen ved siden av den lille spretten vår, men hun er tålmodig, og han er evig optimist! Buddy liker store jenter, og de leker veldig godt sammen, selv om Buddy er mer i lufta enn på bakken ;)

Se på vakre, store, sterke, flotte, Shira :)Er hun ikke herlig??

Kan love dere at jeg har én stk misunnelig mann i hus nå, som "også ønsker seg en sånn" ;)

4 kommentarer:

Henriette sa...

Åh! Hun var helt nydelig!! Grattis til Ståle, og så håper jeg at ikke Buddy blir sjalu av en "konkurrent" i hus. ;-)

♥ Anja-Karin ♥ CleanCanvasStudio sa...

Buddy er bare forelska han, og prøver seg KONSTANT, og får klar beskjed om å ligge unna når han blir for plagsom. Litt mer lyd i henne kan du si ;)

Helen sa...

Det var en utrolig flott hund (jeg tenkte kanskje dere skulle se på valp, men dette var jo like bra), og det ser ut som den kan bli god venn med hunden din også :)

♥ Anja-Karin ♥ CleanCanvasStudio sa...

Hun er utrolig fin, og de går faktisk veldig godt sammen. Det var en stor lettelse! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...