4. juli 2011

Magebilde 6 og 7 - uke 37/38


Tok et magebilde forrige uke, men fikk aldri lagt det ut, så da slenger jeg med to bilder i dag. Kanskje ser vi litt forskjell på de? ;)

Her er jeg 37 uker på vei:


Og dette er fra i dag, 38 uker:


Det er ikke bare enkelt å ta bilde kun av magen lenger, så det blir med litt av resten også ;)
Begynner å bli temmelig svai i ryggen ser jeg!

I går tok vi oss et skippertak og gjorde klart masse til lilletroll kommer. H monterte stellebord, jeg vasket barnesenga og vi regulerte den så kan stå helt inntil senga vår og i samme høyde. Jeg redde opp senga, noe som var temmelig spesielt! Og jeg pakket ut alle babyboksene vi har fått rundt om kring, mens H tok barnevogna ned i gangen og gjorde den klar.


Lekegrinda står nå i spisestuen, og vuggen er klar til bruk på stua. Og jeg kan love dere at jeg syns det er veldig merkelig å gå gjennom huset, med alle disse babytingene som står rundt om kring, og tenke på at snart ligger det et bitte lite menneske oppi der!


Jeg har enda ikke skjønt helt at jeg har en fiks ferdig baby i magen...men det blir snart veldig virkelig. Kjenner tårene presse på bare ved tanken, og håper bare jeg blir en god mor 

post signature

2 kommentarer:

Mitt lille hode! sa...

Oj! Man kan faktisk se forskjell fra uke 37 til uke 38. Det å bli mor er en heelt fantastisk følelse. Jeg tror ikke det er noen oppskrift på å være en god mor. Fireåringen min er i trassalderen og akkurat nå føler jeg som den verste moren, for jeg takler det rett å slett ikke. Men jeg elsker henne like mye uansett og det gjør meg vel til en god mor likevel:)Ellers har jeg ei lite tuppe på 6 mnd også, og det er bare kos:) Gled deg!!
Ha en fin kveld:)
Trine

Karoline sa...

Selfølgelig kommer du til å bli en god mor, du kommer til å bli en fantastisk mor. Ikke la noen fortelle deg annet!!!! Og ja, jeg kan se forskjell på bildene, ser magen din har sunket masse. Det er noe helt spesielt å se alt utstyret klart og drømme om hvordan det blir når nurket bruker det. Du har så sinnsykt masse å glede deg til. Alt ser helt fantastisk ut vennen!! Masse masse lykke til. Stoooor klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...