9. okt. 2010

Fredag og høstferie :)


Dette har vært en deilig dag 
Det er jo helg, og da slapper alle sammen av litt mer
enn til vanlig føler jeg.
Viktig å utnytte slike dager til litt kos :)

Var på shopping med snuppa i huset. Hun hadde i utgangspunktet sett seg ut ting til totalt 2500,- Men med litt innsatsvilje fant vi både sko, støvletter og vinterjakke til henne for den nette sum av 900 kroner. Vi gjorde noen skikkelig røverkjøp, og er meget fornøyd!

Fritidssko fra ØkonomiSko til 399,-


Skolett fra samme butikk til 299,-


Her er jakka hun egentlig ønsket seg fra BikBok (1000,-), men vi fant ei jakke som er nesten helt lik, og kanskje enda "kulere" til den nette sum av 200,-  DET ER HERLIG! :)


Snuppa har blitt invitert med på ball i desember av en gutt i tiende, og da må man være standsmessig pyntet! Så etter shoppingrunden kjørte vi innom venninna mi, Karoline, som var så snill å gi oss fri tilgang til kjoleskapet sitt. Karoline hadde en beige, lang kjole med tynne stropper, som passet perfekt!

Tusen takk Karoline

Da gjenstår det "bare" å finne tilbehøret for at hun skal få sin prinsesse-kveld :)


Ungene er hos moren sin i høstferien, mannen i huset har tatt seg fri fra jobb, og vi har hjemme-alene-uke bare jeg og han. Blir litt uvant å bare være oss to i hele 10 dager kanskje, men tror ikke vi får problemer med å nyte det Og så blir det ekstra kjekt når snuppa kommer hjem igjen etter ferien :)

I morgen skal vi tidlig opp og ut på tur for å hente H sitt nye leketøy, en ATV. Den er bestilt og klar til henting i Flekkefjord i morgen. Nå er det ikke bare et leketøy da, han ofrer seg i grunnen ganske mye. Planen er at han skal kjøre denne til og fra jobb, slik at vi klarer oss med bare én bil, og jeg får ha bilen til disp hjemme. *love him* Så i løpet av de siste dagene har vi investert i kjørejakke, bukse, hansker, hjelm og støvler, for han får ikke hive seg på veien i en sånn lego-bil uten skikkelig beskyttelse!

Skal hente en lignende sak som dette her, registrert for 2 personer, med hvite skilter:


Det morsomme er at vi må gjennom Stavanger et par ganger på turen, og der ligger IKEA. Han har (noe motvillig) gått med på å ta turen innom, selv om han vet det vil ta lang tid, og jeg kommer garantert til å finne mye mer enn det vi har avtalt på forhånd. Men uansett, siden han får seg nytt leketøy har jeg fått lov til å kjøpe meg dette :) Hihi.


Jeg er ganske sikker på at det er to temmelig slitne men fornøyde sjeler som kommer hjem til Haugesund igjen i morgen kveld. Litt morsomt å ta en kjøretur innimellom :)

Ellers så skal høstferien etter planen benyttes til å male trappeoppgangen. Det er også et prosjekt vi har hatt i bakhodet leeeenge, så jeg får virkelig håpe vi får det unnagjort nå!

Ha ei riktig god helg alle!


post signature

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...