18. okt. 2010

Endelig!


Snuppa har en merkelig krok på rommet sitt, som vi har konkludert med duger best til oppbevaring av klær. For å utnytte plassen investerte vi i to høyder med stringhyller til henne for ett års tid siden, samt en garderobestang på hjul. Men dette ble ikke nok oppbevaring for ei 14 år gammel jente og all hennes prakt. Den stakkars garderobestangen var så absolutt ikke laget for slike mengder av klær som hun lesset den ned med, og dermed kollapset den ganske kjapt kan man si ;) Men nå fant vi endelig løsningen på IKEA, slik at vi fikk utnyttet denne dumme kroken helt max. STOLMEN garderobeløsning, genialt!

Og med en stang og noen gardiner i front så har vi rett og slett et
"WALK IN CLOSET".
Rene skjære Hollywood-style'n dette ;)

Ber dere se bort ifra den flotte høyden av klær der inne...hun syns ofte det er kjekkest, mest praktisk, eller bare enklest kanskje, å stable i høyden ;)


Inspektør Buddy er med og sjekker at alt går riktig for seg ;)


Og så har Buddy og jeg hatt besøk i dag, av Marion med hennes 5 kjekke små. Jeg tok bare bilder av de aller minste da, 6 uker i dag ;) Her ligger de små apekattene, helt utslitt oppi senga til Buddy, etter en slitsom fotosession på kjøkkenbordet!


Og denne lille tassen er fremdeles til salgs dersom noen blir sjarmert Han er det vesle miraklet som overlevde mot alle odds, og jeg tror han blir finest av dem alle til slutt!

Husker dere han tøffingen her fra fødselen, som vi såvidt greide å holde liv i?Her finner du salgsannonsen på "Charlie".


Ønsker dere alle ei flott uke
post signature

2 kommentarer:

Hilde sa...

For en lur løsning med garderobekroken!! Jeg elsker sånne "decluttering"-prosjekter :) Blir skikkelig inspirert av deg, snupps... skal sannelig få ordna forhenget til soveromsgarderoben idag!! Takk!

♥ Anja-Karin ♥ CleanCanvasStudio sa...

Hehehe, herlig :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...