25. mar. 2011

En makulator og en vims!


Jepp, mannen i huset har investert i makuleringsmaskin! Dette har han tydeligvis drømt om hele livet, og makulerer omtrent alt han kommer over...forstå det den som kan.


Men nå er han ikke fullt så flink til å tømme denne boksen sin. Dette har lille Divaen vår selvfølgelig oppdaget på sin ferd nede på gulvet, og er titt og ofte innom for å hente seg litt "snop". NAM, papirstrimler er snadder og går ned på høykant!


Må bare ta med dette kosebildet av de to rakkarene våre
Stille før stormen ;)


De kan hvis de vil, men kan love dere det er nok energi mellom husets fire vegger når disse to, knøttsmå, skapningene setter i gang.

Kan forøvrig melde om at Buddy presterte å springe maraton ned trappa hos noen venner da vi var innom dem for et par dager siden, noe som endte opp i knall og fall, Buddy var innom en annen planet ei stund der, og pådro seg mest sannsynlig en hjernerystelse. Så den gutten fikk ikke bli med på trening i går, men måtte pent holde seg i ro. Det er straffen for å skremme vettet av oss. Han vet å skade seg den gutten der...VIMS! Og flaks at han manglet litt pels i front av ene framfoten/brystet, nå som det er bare 2 uker til han skal stilles ut ;)

Fortsatt god helg!

post signature

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...