13. mar. 2011

Første magebilde


Jeg har drøyd det leeeenge nå syns jeg. På tide med et bilde som bevis på at magen vokser. Det er forsåvidt ingen tvil lenger, om at det bor et lite troll der inne!


21 uker på vei nå. Over halvveis.
Mange mener det må bli ei stor jente...
Jeg sier: Ramp blir det uansett! ;)

Gleder meg sinnsykt til å møte henne ♥

I natt (!) lærte jeg meg omsider å strikke kast og å hente løs maske over osv. Da er jeg over den baugen, for dette har jeg utsatt hele livet til nå. Er så enkelt å ikke ta tak i ting man ikke kan! Men litt fornøyd over meg selv nå, det avr egentlig ikke noen stor sak ;)

Solen skinner på Fosen, og jeg har tenkt å benytte denne dagen til enda fler kosebesøk. Siden internett jobber delvis på mitt lag nå, så tror jeg dette innlegget får bli publisert utpå ettermiddagen en gang, så jeg får "spredd godene" litt.

Ha en faktastisk fin søndag!

post signature

3 kommentarer:

Karoline sa...

Å så nydelig magebilde vennen<3
Du ser utrolig flott ut og flottere kommer du til å bli:-) Klem

Hilde sa...

Fine magen <3 Var så utrolig godt å se deg igjen igår, snuppa!!! Gleder meg til å besøke dere i Haugesund med unger og baby og bikkjer og hele pakka!

♥ Anja-Karin ♥ CleanCanvasStudio sa...

Tusen takk Karoline, det var gode ord når man føler seg som en vandrende bompibjørn ♥

Og det var helt supert å se dere i går Hilde. Altfor sjeldent dessverre, men godt vi kan benytte anledningen når den byr seg. Dere er hjertelig velkommen til Haugesund anytime. Klem ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...