9. nov. 2011

Jaja...stuck m dårlig syn da :/

Jeg har vært til forundersøkelse til laserkorrigering av synet i dag. Dette er noe jeg har drømt om hele livet, det å kunne våkne om morgenen, åpne øynene, og faktisk se rundt meg i rommet. Så denne undersøkelsen var det knyttet en del spenning til kan du si.

Ett lite problem var følgende: I forkant av denne sjekken måtte jeg gå uten linser i ei ukes tid! Og for meg som bruker KUN linser og i grunnen har avskrevet brillebruken for mange år tilbake, så ble dette litt ekkelt. Men med linser i styrke +6 så sier det seg sjøl at noe må man bruke et eller annet synshjelpemiddel for å kunne fungere i hverdagen. Så jeg måtte faktisk ty til mine gamle, flotte, godt slitte briller, som jeg fikk da jeg var 12 år ;) Hehe, øyelegen mente de var litt retro!

Her kommer dagens beste bilde :)))


Hehehe, ikke forstørrende I DET HELE TATT!

Når det gjelder undersøkelsen jeg var til i dag, så viste den at de ikke har noen alternativ til inngrep som kan brukes på meg.
Skikkelig nedtur! :(

MEN jeg har i hvert fall tatt en avgjørelse om å gå til innkjøp av nye briller som følge av denne opplevelsen ;)) Dere ser den?

Med ønske om en riktig god dag til alle


post signature

3 kommentarer:

Henriette sa...

Hahahaha skikkelig retro!! :D
Dumt at det ikke gikk med laser, det er min store drøm også, men foreløpig går det ikke (pga stadig endring av styrke). Men kanskje en dag.. :)

Anonym sa...

Haha!! Knailltøffe brilla da Anja!!:D
Mina syns dæm va litt "Harry Potter" Hehe:p
Morgenklæm fra oss i Ervika:)

♥ Anja-Karin ♥ CleanCanvasStudio sa...

Kanskje en dag ja Henriette, en får bare håpe. Utviklinga skjer fort!

Jeg er heeeelt enig med Mina jeg ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...