20. nov. 2011

Lilletroll blir så fort stor

Tenk at hun allerede har blitt 4 1/2 mnd gammel. Tiden suser! Vi veide henne for moro skyld på fredag, da vi var på helsestasjonen i 4 mnds gruppe med fysioterapeut. Hun har blitt 7950 gram, riktignok med body på, men tror ikke den utgjorde all verden ;) Stor jente ja! Men hun er ganske lang også, så hun ser ikke så "plugg" ut som en skulle tro, hehe.


I går kveld var jeg en litt overrasket mamma, da lilletroll holdt tåteflaska selv gjennom et helt måltid. En del av meg syns det går alt for fort, men selvfølgelig blir jeg samtidig veldig, veldig stolt over at hun er så flink Hun kan ikke rulle rundt enda, og vi så mange søte, små på fredag som har kommet mye lengre i utviklingen enn henne, men det får komme når hun er klar :))

I mellomtiden får vi fortsette å glede oss over at hun er en strålende glad og problemfri unge med godt sovehjerte. Hun gir oss så utrolig mange flotte øyeblikk i løpet av døgnet med alle sine rare fakter og utspill, lille grisungen vår - hun har nemlig funnet ut at hun kan hyle, og synes selv det er ufattelig morsomt - hele tiden! ;) 

post signature

2 kommentarer:

Kristin sa...

Nydelig lita trolljente :)

♥ Anja-Karin ♥ CleanCanvasStudio sa...

tusen takk Kristin! Håper alt er bra med deg og dine :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...