30. nov. 2011

Kjøkkenet

Det er kjekt å visualisere løsningene i det nye huset på papiret, men jeg er veldig klar over at jobben skal gjennomføres til syvende og sist også ;)

Vi kjøpte jo et påbegynt renoveringsprosjekt, hvor en del arbeid var gjort, noe mindre bra utført enn annet. Men uansett, en del arbeid må man bare regne med for å bli ferdig. Når det gjelder kjøkkenet så hadde de forrige eierne planlagt det på forhånd, og kjøpt inn hele kjøkkenet, så det var en liten utfordring å sette seg inn i dette - for så å gjøre de nødvendige endringene.


Men nå er det gjort, og som dere ser på bildet over her så kommer pipen ned via kjøkkenet. Her hadde de i utg.pkt tegnet inn høyskap på hver side av pipen, 4 totalt. Men de veggene som var satt opp var ikke helt lovlige, så de måtte rives. Dermed bestemte vi oss for å stenge veggen i enden av rommet og bruke den til skapplass for å dekke inn tapet av veggplass v.s.a. pipen. Slik slipper vi så mye trafikk gjennom kjøkkenet også, pluss at vi kan gjemme bort et verste rotet innerst i rommet når vi har besøk - det trenger ikke være det første de ser når de kommer inn dørene i hvert fall! ;)

 

Det blir et voldsomt stort kjøkken da, uvant, men sikkert herlig befriende! Ut ifra pipa her kommer peisovnen, så vi trenger mye luft i rommet rundt. Ser for oss å rett og slett ha barkrakker ved kjøkkenbenken som "frokostbord". Tar gjerne imot gode forslag fra dere som måtte ha en ide til god løsning her. kunne vel helst tenkt meg en ekstra bred benkeplate i stedet for å bygge opp som på bildet, men ser for meg at en ekstra bred benkeplate vil koste en formue!? Tar imot tips med takk :)Ser jeg har glemt å tegne inn noen skap her, men dere skjønner tegninga ;) Innerst i rommet kommer et høyskap til ovn og mikro, samt dobbelt kjøleskap med frys på ene siden og kjøl på den andre siden. Vi gleder oss max til å få et kjøleskap som er større, slik at vi slipper å spille tetris med matvarene hver gang vi har vært og handlet for å få presset alt inn! ;)

post signature

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...