25. mar. 2011

Mer baby...


Ja, det kan bli i overkant mye "babyinnlegg" her nå, jeg vet, men det får jeg håpe dere tåler. For det er så mye som skal fikses og ordnes, at vi må bare ta litt hver dag, og da blir det litt mye fokus på lilletroll i magen og fiksing av redet :)

Denne nydelige sengen har vi vært så heldig å få kjøpe av ei snill venninne. Bunnen kan justeres opp og ned, du kan justere hodet høyere enn kroppen om du vil, grinden i front kan justeres ned, og det er en skuff for oppbevaring under sengen. Genialt! Ellers så kunne hun bidra med vippestol, ammepute, babybjørn + en pose sengetøy i samme slengen, og vi er superglade!


I dag fikk vi kloa i en slik "Basson" lekegrind på Finn. Str 90x90, med hjul, og bunnen kan justeres i høyden. Den sendes til oss fra sørlandet i begynnelsen av april. Takk til hjelpsom selger.


Min kjære mor begynte å handle inn klær til lilletrollet før vi i det hele tatt hadde tenkt tanken selv ;) Så da jeg var nordafor sendte hun med meg en pose med fine, bittesmå, klær hjem. Takk mamma


Videre så åpnet jo en ny klesbutikk for barn på Amandasenteret nå, Name It, hvor de kjørte supre kampanjer på bra klær. Så da måtte vi innom der en tur og få med oss litt skatter hjem :)


Morsomme mønstre og friske farger.


Jeg har nok greid å hamstre inn enda mer enn dette, var blant annet på opphørssalg på "La Vida" i dag...men tror kanskje jeg skal ta dette babyopplegget litt stykkevis og delt, ispedd litt andre type innlegg innimellom ;)

Da er det jammen helg igjen. I løpet av formiddagen må jeg få gjort litt fornuftig her hjemme! Må sette meg ned og jobbe med den nye nettsiden til MS-foreningen snart også tenker jeg, men ikke helga. Videre så gleder jeg meg til å få besøk av Marion og hundene utpå dagen, før jeg og H skal ut og spise med venner i kveld. Høres ut som en finfin fredag spør du meg :)

God helg folkens!


post signature

5 kommentarer:

Stine sa...

Det blir aldri for mange babyinnlegg. Bare kjekt! :-)

Fine innkjøp, forresten!

♥ Anja-Karin ♥ CleanCanvasStudio sa...

Så bra! Takk Stine :)

Kristin sa...

Så mange koselige plagg og en flott og praktisk seng!

♥ Anja-Karin ♥ CleanCanvasStudio sa...

Ja, vi er fornøyd med innkjøpene så øangt. Må vel hamstre inn noe mer klær etterhvert, men har nok av tid enda :)

Henriette sa...

Det er kjekt med redebygging! Vi var ikke flinke til å gjøre litt underveis, så hos oss ble det meste gjort 3 uker før ankomst. Men kjekt likevel ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...