21. juni 2010

KAOS


Jada, nå skal jeg virkelig vise dere kaos. Dette var tidligere gutterommet til eldste sønnen til H. Nå skal jeg gjøre dette om til min hule. Det er nå to forskjellige blåtoner på veggene, etter guttens ønske (jeg skal nok få malt det hvitt en dag for å maksimere lyset her inne), men rommet har et bra potensiale. Har nå fått flyttet mesteparten av skrotet mitt inn dit, men lang ifra fått orden enda!! Får orden på sikt håper jeg ;)

Minner om at det er lov å le :))Og her har jeg da funnet ganske mange uferdige prosjekt må dere tro. Dette er gamle greier!

Strikketøy. Her er 3 nesten ferdige skjerf, genser som mangler bare halsringen for å være klar til montering, én nesten ferdig ullsokk, påbegynt barnegenser, babyskjerf,  og de svarte stykkene nederst skulle visstnok bli en genser ;)


Og så har jeg selvfølgelig en hel haug med GAMLE halvferdige maleri!Dette er nok bare en brøkdel av hva jeg finner når jeg begynner på prosjekt organisering! Men dere må bare si dere enige i at her var det masse rart!

5 kommentarer:

Helen sa...

Jeg har også begynt på ett stort rydde/kaste prosjekt som jeg har kalt "the big decluttering project" - dvs alt for mye ting som har blitt stuet vekk i årenes løp på de rommene i huset vårt som ennå ikke er blitt laget ferdig. Jeg har tatt bilder og kanskje blir jeg modig nok til å vise de i bloggen.... det er iallfall deilig å ha begynt. Lykke til med dine prosjekter :)det blir nok kjempebra til slutt.

Anonym sa...

Ser ihvertfall ett bilde som eg kjenner igjen. Mener at det er ca 11 år siden den dama der skulle vært ferdig...:)

/Eivor

♥ Anja-Karin ♥ CleanCanvasStudio sa...

Det er fort gjort at det hoper seg opp der man har ledig plass ja Helen. Nå har ikke jeg hatt noen plass å få dette kaoset i orden på til nå, men kjenner jeg meg selv rett vil det nok ta litt tid før jeg er i boks. For som Eivor her sier...det er 11 år siden jeg skulle vært ferdig med bildet av den dama!! Hehe, tviler på at hun noen gang blir ferdig ;)

atinybitofheaven sa...

Så mye stilig ville jeg heller ha sagt ♥
Ingenting er som å "rote" seg gjennom gamle skatter!!

Så utrolig kreativ du er♥

Ha en nydelig kveld:) klemmer

♥ Anja-Karin ♥ CleanCanvasStudio sa...

Tusen takk for det Astrid. Får bare håpe dette rommet etterhvert gir meg inspirasjon til i gang igjen. Men tror jeg må få litt orden i sakene først ;)

Ha en riktig fin kveld du også!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...