28. juni 2010

TILBAKE I HAUGESUND


I morgest våknet jeg med et brak, bokstavelig talt. Torden og lyn til den store gullmedaljen! Det var så ille at jeg måtte ned på kjøkkenet og se til Buddy. Han lå som en liten ball og skalv oppi kurven sin. Så da fikk han være med opp i senga under dyna sammen med meg stakkar. Vet ikke om det var han eller jeg som hadde mest behov for støtte og nærhet, men... ;) Uansett, vi vet jo at etter sånt leven bruker det ofte å komme bra vær. Og det gjorde det i dag, ble skikkelig flott. Og nå håper jeg bare at det holder seg sånn resten av sommeren.
Det er lov å ønske seg det! :)

Kan fortelle at vi har hatt en fin intensiv-ferie i Trøndelagen fra onsdag til søndag, der onsdag og søndag stort sett gikk med til reising. Men det var veldig kjekt å få med seg feiringen av bestemor og bestefar som fylte 80 år. Selvfølgelig greide jeg til min forferdelse å GLEMME KAMERAET (!), så jeg har ikke fått tatt så mye bra bilder med bare mobiltelefonen til hjelp, men noen kan jeg kanskje legge ut. Vi var IKKE heldige med været akkurat den dagen de skulle feires, det regna faktisk kattunger, men de gjorde det beste utav situasjonen med presenning over altanen. Det ble da riktig så koselig! Og mange møtte opp, med mat og kaker og drikke og gaver. Jeg satte stor pris på å møte alle sammen igjen - tanter og onkler, søskenbarn, besteforeldre - det er ikke ofte vi er samlet så mange på en gang.

Her kommer noen bilder fra utenfor huset til mamma,
tatt den kvelden vi kom.


Og her er et bilde fra vi satt på terrassen en gjeng under presenningen og koste oss. Ikke lett, som sagt, å få til gode bilder med mobiltelefonen på kveldstid i dårlig lys. Men kanskje dere kan prøve å forestille dere at det var veldig hyggelig? ;)


Så da er vi altså tilbake i Haugesund igjen, og jeg har vært nede i den berømte kjelleren i dag for å jobbe meg litt nærmere slutten på prosjektet. Fikk et godt tips av en venn om å flikke på akrylen med sparkel-skje, og det funket som bare det, så nå går det så det suser! Vi har fått leieboer og greier, som kommer på fredag, så her er det bare å henge i og bli ferdig.

I morgen skal jeg kjøre og hente min kjære bror, én mnd siden han reiste, og vi gleder oss til å se han igjen! 

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...