15. juni 2010

Klar for litt kjeller?


Nå er det på høy tid at jeg viser dere noe av utviklinga i kjelleren. Det er nesten helt klart der nede nå, og vi håper å få leid ut så snart som mulig. Men veien har vært lang, så jeg får vise litt i etapper tror jeg ;) Tar med litt før og underveis her, men hvor leiligheten enda ikke er helt ferdig på bildene.

Tidligere bad og vaskerom. Sånn så det ut da vi kjøpte...ja, faktisk hadde de satt opp en lettvegg midt på vinduet! Vi bestemte oss for å gjøre badet litt større - slik at der ble et helt vindu (!), og sette opp et lite kjøkken der vaskerommet var.

Vegger, isolasjon og elektrisitet begynner å komme på plass.


Her holder gutta på og maler :)


Og her ser dere at badet er flislagt og kjøkkenet er montert.


Ribbet trappeoppgang.


Haukur i full sving med å male gangen.


Her har jeg tatt et bilde fra stuen mot soverommet ganske tidlig i prosessen. Her var veggplatene så smått begynt å komme opp, samt gips i taket.


Men nå begynner det å komme seg betraktelig der nede! Valgte å bruke en romdeler og forheng mellom stue og soverom, så man har alle muligheter åpne den dagen det ikke skal leies ut lenger.Og her har jeg malt ferdig hedersplassen til ovnen. Hvitt og fint. Vil nok ikke forbli hvitt så lenge dersom ovnen brukes flittig, men fort gjort å male på nytt igjen ;)


Sist, men ikke minst, H legger gulv. Det var nok ikke den letteste jobben i et skakt og eldgammelt hus, men han greide seg kjempebra  - med god konsulent i bror Ståle :)


Og nå skal jeg ned og frotsette med siste rest. Eneste som gjenstår er vel maling av vinduer, litt murmaling og maling av trappeoppgangen. Nærmer seg slutten med stormskritt :) Og bra er det, for vi har hele kjelleren oppi vrangstrupen til tider! Gleder meg som en unge til jeg kan begynne å tenke på andre ting! ;)

Med ønsker om en riktig god dag...

2 kommentarer:

Hilde sa...

Så artig å følge med på forvandlingen :) Spennende! Og ganske inspirerende. Av og til skulle jeg ønske jeg bodde i mer urbane strøk - slike endringer får man sjelden fullt ut igjen for her ute. Hvor mye kommer dere til å leie ut for? Hvor mange m2 blir det egentlig?

♥ Anja-Karin ♥ CleanCanvasStudio sa...

Det har virkelig vært en stor forvandling også, for vi måtte jo faktisk strippe alt helt inn til grunnmuren (ikke med i planen). Gruer meg til å se på det endelige regnestykket ;) Håper det viser seg å være lønnsomt når vi får ny takst. Men leiligheten er 40 kvadrat, og vi har lagt den ut til 5800,- inkl varmevann, møbler, hvitevarer, kabel-TV og bredbånd. Så får vi bare vente og se...kan hende vi får mer respons hvis jeg legger ut litt bilder i annonsen ;) Hihi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...