8. jul. 2010

Kjelleren ferdig - i bilder


ENDELIG...trommevirvel...BILDER FRA FERDIG KJELLERPROSJEKT :)

Viser litt før- og etter-bilder, så har dere mulighet til å se hvor stor denne jobben var å ta på kveldstid etter ordinær arbeidsdag; og å forstå hvorfor det har vært en veldig laaang og tung prosess med mange nedturer underveis. Det blir bare sånn når man kjøper et eldgammelt hus nemlig ;)

Men nå er oppturen endelig her! Alt er fiks ferdig, vi skal ikke jobbe noe mer der nede (merkelig tanke), og leieboeren er på plass og virker å være veldig fornøyd (puh).

Dette blir svært mange bilder, men NYT DEM, håper dere setter like stor pris på forvandlingen som jeg gjør.

Ojojoj, det ble mange bilder!

(Noen som la merke til den hvite romdeleren fra begynnelse til slutt? Haukur hadde så store problemer med å bygge den, at han nektet å demontere den når vi startet å rive ;) Så den har stått i veien og blitt flyttet rundt siden mai 2009! Hehe)

Men så er vi SUPER GLAD for å være ferdig da :))

Og nå holder vi på og fikser gangen her oppe. Har bytta ytterdør, fått opp MASSE herlige hyller til sko, har malt litt vegger både inne og ute, og er straks ferdig med listing.

Tusen takk Ståle-bror, for all hjelp  

4 kommentarer:

Lina sa...

Så fint det har blitt!!!! Vel verdt strevet tenker jeg! :)

Anja Karin - Clean Canvas sa...

TUSEN TAKK LINA! Så absolutt verdt strevet :) Skulle egentlig lage kjellerstue, men nå ble det utleieenhet i stedet. Og det er greie penger å ha med i regnskapet ;)

Arina sa...

Dåkk ha verkeli vorre flenk!!:D Ha fulgt ivri me heile tia æ, så må sei æ e imponert:) D har nok itj vært så reint lite arbei me å puss opp deinn kjeillarn, men fint vart d værtfaill!:D

Anja Karin - Clean Canvas sa...

Tusen takk Arina :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...