14. juni 2010

God mandag


Været er helt fantastisk i Hgsd i dag, sol og blå himmel, bare litt mye vind kanskje. Men det kan en ikke klage på! Men jeg har vært innom hus, og nede i kjelleren, med pensel og fugesprøyte. Trøster meg med det at snart er alt klart, det er bare de siste detaljene som tar så altfor lang tid!

Jeg hadde i grunnen planlagt å legge ut litt bilder fra det evigvarende prosjektet KJELLEREN i kveld, men det skjærte seg så fort jeg fant ut at min kjære skulle ha en 4 timers prøve på min PC. Da får jeg komme med en nødløsning. Har funnet et par bilder her som jeg liker godt, fra BoligPluss sine sider om "drømmehjem". Disse har jeg tatt fra "Landliv i storbyen".

En sånn hylle som dette kunne jeg godt tenkt meg, bare i mindre format. Har ikke peiling på hvor jeg skulle hatt den, for jeg har ikke så mange vegger til overs, men de er så fine! Kanskje det til og med går an å lage seg en selv...

Òg....trommevirvel...jeg ønsker meg SÅNN HAGE! Jeg kommer aldri til å få sånn hage så lenge vi bor her, det er praktisk talt umulig bortimot med vår zoologiske hage oppi fengselshaugen...men jeg har lov å drømme ;) Så idyllisk og fredelig...

Min kjære bror tok med seg noen esker fra Trøndelag sist han kjørte nedover, med mine ting, som har stått lagret siden jeg var liten. Og der fant jeg mye kjekt kan dere tro! Viste dere keramikk-barna mine tidligere, som jeg er sjokkert over at jeg ikke har greid å ødelegge under oppveksten. Og så fant jeg et veldig søtt fat, som jeg setter mye større pris på i dag enn da jeg var liten. Dere vil fort skjønne hvorfor når jeg legger ut bilder av det senere :) Ut over det så har jeg vært i garasjen og hentet frem noen fine blomster-tønner jeg visstnok (!) kjøpte i fjor...gleder meg til jeg får tid til å plante litt blomster i dem, og til å fikse alt annet rundt huset :)

Ha en fin uke!


3 kommentarer:

atinybitofheaven sa...

ååå så deilig med fint vestlandsvær.. ingenting er vakrere enn hgsd i sol:):) thihi...

Flotte bilder du viser- gleder meg til å se kjellerprosjektet:)

gode klemmer

Bettum Villa sa...

Gleder meg til å se bilder fra kjelleren.
O den hylla er jo bare drømmen. Sånn vil jeg også ha!!

Klem Madelén

Hilde sa...

Har faktisk sett en del sånne hyller på loppemarkeder... og jeg er brennsikker på at jeg har sett en i butikk også - muligens trehvit riktignok, men det er jo en smal sak å trylle om til hvitt. Skal holde øyne og øre åpne for deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...