11. okt. 2010

Helga er over


...og vi har virkelig bare kost oss!

Nå gikk jo hele lørdagen med til langtur for å hente ATV og ta turen innom IKEA i Stavanger. Og som jeg sa så tok sistnevnte ganske mye lengre tid enn min bedre halvdel hadde tålmodighet til. Dette til tross for at jeg prøvde å smøre han med et godt måltid mat underveis ;) Men vi kom oss derfra uten å rive ut øynene på hverandre, og med en bil fylt opp med 4-hjulingen fint dandert i IKEA-esker og ting & tang (!).

Den skuffereolen jeg i utgangspunktet skulle dit for å kjøpe var de selvfølgelig heeeelt tom for, og fikk ikke inn mer før om en mnd. Max flaks. Men som jeg visste på forhånd, jeg fant andre ting!
Det ble blant annet kjøpt hyller, tørkestativ til å bruke ute neste sommer (?!), kjøkkenverktøy, servietter, gulvteppe til stua, nye stoltrekk til spisestuen....veldig fornøyd med farger og mønster, og gleder meg til å få dem på. Men tror jeg må spare dem til litt nærmere jul ;)


Kjøpte denne tekstilboken på IKEA, gleder meg til å ta
et dypdykk i den...


Så må jeg ta med at jeg og Buddy var på klubbshow i dag, og da ble gutten min BIM
Kjempestolt såklart!!
Men han blir så sliten av å være sammen med alle de andre hundene i så mange timer, og synes ikke det er veldig kjekt at jeg absolutt skal ta bilde av han sent på kvelden når han bare vil sove ;)


Har ikke vært noe Rock'n Roll på oss i helga, bare film og sofasliting på kveldene. Herlig! I kveld så vi Robin Hood, og den anbefales på det sterkeste :)

Gleder meg til å våkne i morgen, innse at det er mandag, og at snorkegrisen har ferie og skal være hjemme sammen med meg ♥  


post signature

3 kommentarer:

Fru Mæla - Mer enn bare ord - sa...

Bare innom for å ønske deg en fin dag videre :) PS!! ELSKET den skoletten på innlegget under :)

Hilde sa...

Den boka så jo kjempefin ut! Er det mest gardiner, eller hva?

♥ Anja-Karin ♥ CleanCanvasStudio sa...

Den boka har litt av alt, men ingen oppskrifter eller mønstre. Med andre ord, den er full av tips på ting du kan gjøre med stoff kun ved hjelp av saks, lim og evt symaskin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...