12. okt. 2010

Kjelleren igjen da...


Vi har høstferie sammen, bare jeg og gubben, og trodde vi skulle begynne på trappeoppgangen. Men nå viste det seg at det ble ikke mulig sånn helt med én gang. I stedet måtte vi vaske og male deler av kjelleren på nytt, og montere avtrekksvifte i stuen der nede...jaja, godt å få ting gjort, var et par andre ting vi måtte ta tak i der nede med det samme. Så dagen i dag har gått med på vasking av vegger og boring av hull til vifte. Fikk også tettet lekkasje rundt lista i dusjen der nede, samt montert ovnen!!!

ENDELIG! :))


Siden kjelleren (som vi mildt sagt er passe lei av fra før) egentlig ikke var planlagt fokus i høstferien vår, så gav ikke dette nødvendigvis så god stemning i heimen. Men vi kom oss gjennom dag én med både livet,  smilet og kjærligheten i behold. Så får vi se i morgen hvordan det går i løpet av dag to ;) Har ikke tenkt at det skal bli noen dag tre, så jeg krysser fingrene for at alt
går etter planen!I morgen skal det altså males, juhuu som jeg gleder meg : /
*tenker positive tanker*

Nå er ferdig-pizzaen vi har pynta opp klar til spising, så her skal det stupes ned i sofaen med dette herlige gourmetmåltidet og fjernkontrollen innen rekkevidde.

Fortsatt god tirsdag folkens!

post signature

1 kommentar:

Hilde sa...

lykke til, krysser fingre for at det fortsatt er masse koseferie igjen for dere på slutten av uka :) *klem*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...