22. mai 2010

Fredagskos + et lite tips


I dag har Agusta, H og jeg vært på heisatur. Utgangspunktet for turen var å ordne nytt pass til henne, som må gjøres enten på den islandske ambassaden i Oslo, eller på Island (faktisk). Så da var det selvsagt mest økonomisk og tidsbesparende å reise på Oslotur (selv om en tur til vulkanøya ikke hadde vært å forakte). Vi måtte opp i firetida, for flyet gikk 06:30 (!), og vi var ikke hjemme igjen før halv elleve i kveld, så det har vært en veldig lang dag.

Men jeg vet om ei jente som sover tungt oppe på rommet sitt nå, og har hatt en lang men god dag...med shopping hun har drømt om og spart lommepenger til i månedsvis (de har nemlig ikke akkurat det merket i Hgsd ;), nytt pass, god mat på uteserveringer (hvor vi forøvrig sto i fare for å måtte ta oppvasken - p.g.a. "MasterCard-break-down-system". Takk til Laila som baila oss ut!), mange nye inntrykk, hun har sett så mange butikker med et utvalg som hun aldri kunne drømme om, hun har sett 3 kjendiser (!), spist is på bryggen, og det har vært sol og blå himmel i en svært så levende hovedstad.

Vi andre to litt eldre ungdommene har virkelig kost oss i dag også, det må nevnes! Det er deilig i hovedstaden på sommerdager, men jeg fant fort ut at jeg aldri kunne flyttet dit...alt for mange fristelser til min lommebok!

Men det er så godt å virkelig nyte livet innimellom :)


Tar med et bittelite tips sånn på tampen. Har du blomsterbuketter stående som synger på siste verset og nærmer seg skjebnesvangert søppeldunken? Da vil jeg anbefale deg å ta en liten ekstra titt på dem for å se om det kanskje er noen blomster i buketten som er sterkere enn andre, og kan settes sammen til en ny, liten, men dekorativ bukett. Disse har jeg plukket ut av denne gamle buketten som jeg fikk fra jobben, for jeg syns de er så fine at de fortjener å leve så lenge de kan :)

4 kommentarer:

Henriette sa...

Sykt at man må møte på ambassaden for å få pass! Men en fullgod unnskyldning for en kosedag i Oslo, det hørtes ut som dere har hatt det kjempekjekt!
:)

Anja Karin - Clean Canvas sa...

Ganske tungvint ording ja, man skulle tro at sånt kunne blitt ordnet på en bedre måte. Men nå har vi i hvert fall fikset det passet, godt å ha det unnagjort. Og ja, vi koste oss masse! :)

Karoline sa...

Så koselig å høre at dere hadde en super dag i oslo. Ja den byen kan svi både lommebok og mastercard,, men det er jo så kjekt med en sånn dag av og til også. Gleder meg til å se deg når jeg kommer hjem:-)

Anja Karin - Clean Canvas sa...

Takk det samme snuppa! I mellomtiden må du bare nyyyyte dagene i varmen der nede :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...