24. mai 2010

Work work work


Alle mann alle er nede i kjelleren og jobber. Jeg fuger og maler tak på badet, bror monterer diverse innredning, H legger gulv, og Linn kobler til elektriske bokser og taklamper :)) Vi begynner å bli litt stressa nå, gulvet ble mye vanskeligere å legge enn håpet, og ting tar generelt lengre tid enn først antatt - sånn er loven! Vår store hjelper og konsulent (bror Ståle) reiser på torsdag formiddag, så jeg krysser bare fingrene for at vi skal komme i havn...

Her ser dere et bilde som inspirerte meg veldig da jeg så det i et interiørblad forleden. Har en del planer for huset etterhvert, og gleder meg til å teste ut disse planene, og vise dere resultatet :)



Av en eller annen grunn så sier dette bildet meg en annen ting også: Vi har et drit kjedelig soverom, som aldri blir prioritert og oppgradert. Dette må jeg gjøre noe med snart. Ønsker meg et kjempefint soverom som det er behagelig og kjekt og rett & slett herlig å komme inn i!

Én dag...snart.


3 kommentarer:

Lina sa...

En dag...snart har jeg også en egen leilighet.... *SUKK*

Lekkert bilde....

Lina sa...

"Alle mann på dekk, her skal huset pusses!!!", skulle det også stå i den kommentaren min... Men nå ble det bare rart....hehe

♥ Anja-Karin ♥ CleanCanvasStudio sa...

Hehehe. Ønsker deg lykke til i søken på drømmeleiligheten Lina, håper du finner akkurat det du leter etter. Men kan hende du ikke vet hva du leter etter før du ser det ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...